tirsdag 15. september 2015

Dag 3

I går møtte vi Nicola på cafeen nede ved vannet, deretter gikk noen av oss til gamlebyen mens noe ble kjørt. Der møtte vi flere studenter fra skolen vår, som var en del eldre enn oss. Nicola viste oss så frem i byen, fiskemarked, frukt og grønnsaksmarked og diverse butikker. Vi fikk fikset oss italiensk simkort alle sammen så vi kan nå hverandre lettere. Vi spiste så lunsj ved havna, før vi hastet hjem for å pakke skolesakene. Vi har skole fra 16.00-18.30 ish hver dag denne uka, untatt helgene. Det vil trolig bli de samme tidene til neste uke og.

På skolen kan lærerene særs lite engelsk så det går mye i peking og gjetting. Vi lærer italiensk fra italiensk. I går fokuserte vi på enkle fraser og alfabetet. Vi sa alle hva vi het, og jeg tror lærerene lærte minst like mye som oss da de skulle skrive navnene våre. Det italienske alfabetet har ikke like mange bokstaver som våres, i tillegg til at de ikke har æ, ø og å så har de heller ikke w, j, k, x eller y.



 Her er markedet med frukt og grønnsaker



Bilder fra første kvelden da vi spiste på restauranten som jeg skal jobbe på, La Lanterna. Kjempegod pizza, og panacotta til dessert. 


Her er språkskolen som vi går på, Pintadera.


- Ane

1 kommentar:

  1. Hei Ane! Lurt å bare prøve å snakke. Ikke vær redd for å si noe feil. Da får du ikke sagt så mye:) Lykke til, dette klarer du!

    Hilsen Pål

    SvarSlett